آخرین مطالب
دکتر سید رضا صمصام شریعت

شیرینی نخودچی یا نخودی

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی یا نخودی

 مواد لازم:

روغن جامد                                    250 گرم

آرد نخودچی                                   125 گرم

پودر قند                                        125 گرم

پودر هل نرم                                  1 قاشق غذاخوري

خلال پسته                                 جهت تزیین به مقدار دلخواه

طرز تهيه:

ابتدا روغن جامد، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنيد و با همزن بزنيد تا خمير صاف، نرم و یکنواختی درست شود.

مرحله بعد باید آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنيد و خمير را ورز دهيد تا به هم بچسبد.

سپس اجازه دهيد خمير24 ساعت داخل فضای آشپزخانه استراحت کند. در اين مرحله دو روش وجود دارد که بدین ترتیب است  : يا خمير را داخل کيسه فريزر بگذاريد و زمان دهيد يا اينکه شيرينی را به شکل دلخواه فرم دهيد و قالب بزنيد، روي سينی فر بچينيد و بعد از 24 ساعت سينی را داخل فر بگذاريد. که به شخصه مرحله اول را ترجیح میدهم

براي درست کردن شيرينی مي توانيد خمير را به قطر يک سانت روی سطح صافی پهن کنيد و به صورت سنتی قالب بزنيد يا اينکه به اندازه يک فندق از خمير برداريد، داخل دست گرد کنيد و روي آن را با نوک چاقو شکل دهيد. همچنين مي  توانيد با ماسوره شيرينی روی خميرها را مانند گُل شکل دهيد .(بسته به سلیقه خودتون دارد)

 

دیگران میخوانند:طرز تهیه نان خامه ای

شيرينی های آماده را با فاصله روی سينی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته ايد، بچينيد و روی هر کدام يک خلال پسته بگذاريد.

سپس سينی شيرينی را 20 دقيقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتيگراد فر بگذاريد تا شيرينی ها بپزند.

البته اگر  نخودچی را آسياب کرده و الک کنيد آرد نخودچی خالصی  داريد و در نتيجه شيرينی شما طعم بهتری خواهد داشت.

نوش جان

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code